Αγωνιστική Επικαιρότητα 7/8-11-2015

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 7/8 Νοεμβρίου 2015 για τα τμήματα του Συλλόγου, έχουν:

ΑΤΤΑΛΟΣ-ΓΑΛΑΤΣΙ 0-0: Σ ένα δυνατό παιχνίδι όπου, όπως αναμενόταν, κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, Άτταλος και Γαλάτσι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας στο άσφαιρο 0-0.

Ο Άτταλος παρατάχθηκε με δύο σημαντικές απουσίες των μεσοεπιθετικών Φέκα και Μποζινάκη, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι, ενώ και το Γαλάτσι έριξε το βάρος στον έλεγχο της μεσαίας γραμμής χωρίς όμως να απειλεί την εστία της Φιλαδέλφειας. Λίγες οι καλές φάσεις από κάθε ομάδα για να τσιμπήσουν το τρίποντο, με κορυφαία αυτή του Αττάλου ΣΤΟ 76' , όταν ο Σοκόλ μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, σέρβιρε υποδειγματικά στον Χρυσανθακόπουλο ο οποίος από πολύ κοντινή απόσταση έστειλλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου Τερματοφύλακα.  

Ο Βαγέλης Σπηλιώτης χρησιμοποίησε τους: Βαμβακά, Μαυρομάτη, Κορλιέ, Γκιβίση, Παπανικολάου, Σοκόλ, Μάρτιν (60΄Τζέλης), Συγγελάκη, Χρυσανθακόπουλο, Γαβριηλίδη (84΄Τσόλκας) και Νταβούλ (78΄Τζαμάνος).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΠΣΑ

(ΝΕΟΙ) ΑΤΤΑΛΟΣ - ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 0-3 : Την ήττα με 3-0  γνώρισε η ομάδα Νέων του συλλόγου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γαλάτσι το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη, για ένα ακόμα παιχνίδι (3ο στη σειρά), πλήρωσε την δυστοκία των επιθετικών της και την κακή αμυντική λειτουργία του συνόλου.

(ΠΑΙΔΕΣ) ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΘΗΝΑΙΔΑ 2-1: Καθάρισε και το ντέρμπυ με την Αθηναίδα η ομάδα του Παιδικού με σκορ 2-1 και φιγουράρει  μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου. Η ομάδα του Γιάννη Σωτήρχου ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκε με 1-0, ενώ έδειξε χαρακτήρα όταν ισοφαρίστηκε στο β μέρος, φτάνοντας δίκαια στην νίκη.

(ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ) ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΤΤΑΛΟΣ 1-3:Σημαντική νίκη επί της Κορωνίδας με 3-1 σημείωσε το Παμπαίδικο σκαρφαλώνοντας στην 2η θέση του ομίλου. Η ομάδα του Κώστα Στεφάνου συνέχισε το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων και έφτασε δίκαια σε μια εύκολη σχετικά εκτός έδρας νίκη.

Τα αποτελέσματα των Τμημάτων που συμμετέχουν στα τουρνουά SOCCER LINK και ΕΛΠΙΔΑ:

(ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2) ΑΤΤΑΛΟΣ - ΠΕΥΚΗ 2-4

(ΤΖΟΥΝΙΟΡ 1) ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΕΚ FUTSAL 3-1

(ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2) ΑΤΤΑΛΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 0-5

(ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 1) ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΟ ΙΛΙΟΥ 5-1

(ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 3) ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΕΚ FUTSAL 1-4

 

You have no rights to post comments