Με πάθος και ψυχή έφτασε στη νίκη

ΑΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ  2-0

attalos dafnipf 2 0 ian16Ένας φοβερός Άτταλος, με παίκτες από ατσάλι, έβγαλε την καρδιά του στο γήπεδο και επικράτησε της Δάφνης Π. Φαλήρου με 2-0, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιάνοντας την καλύτερη φετινή τους απόδοση, οι Φιλαδελφειώτες κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα,

 

 

  όχι μόνο για τους βαθμούς που κατέκτησαν στην έκτη φετινή τους νίκη,  αλλά και για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα, αυτή η νίκη ήταν κάτι περισσότερο από αναγκαία για τον Άτταλο. Οι παίκτες του όμως έδειξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο του ματς πως ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν σε αυτή.

Απ’ την αρχή του το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας, η οποία είχε κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους σε δεύτερο ρόλο. Και ενώ όλα έδειχναν πως το γκολ ήταν θέμα χρόνου, ήρθε μια φάση (27΄) που άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Βαμβακάς ανέτρεψε (ως τελευταίος παίκτης) τον Αθανασόπουλο και ο διαιτητής αποφάσισε πέναλτι και αποβολή. Ο Γιάννης Βολιώτης έβγαλε απ’ το ματς τον Τζέλη, ενώ θέση κάτω απ’  τα δοκάρια του Αττάλου  πήρε ο 16χρονος Ραφαήλ Δεμεσλής (στην πρώτη του εμφάνιση με την α΄ ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση). Ευτυχώς για τον Άτταλο, ο Ντερβισάι αστόχησε στο πέναλτι και το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Από κει και πέρα ο Άτταλος, στημένος αριστοτεχνικά από τον Γ. Βολιώτη, έκλεισε όλους τους χώρους προς την εστία του (οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σοβαρά, εκτός του χαμένου πέναλτι,  ούτε μία φορά σε όλο το ματς) και βγάζοντας στο γήπεδο όλο το πάθος και την ποιότητα των παικτών του δεν άφησε να φανεί το αριθμητικό του μειονέκτημα. Συνέχισε να είναι καλύτερος της Δάφνης και να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

Στο β΄ μέρος οι Φιλαδελφειώτες, παίρνοντας ώθηση και από τους φιλάθλους τους (που έδωσαν βροντερό παρών) έφτασαν σε δύο γκολ με τους Κονιαβίτη (67΄- εκτέλεση πέναλτι που έγινε στον Φέκα) και Σοκόλ (87 - κοντινό πλασέ, μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια και μαγικό συνδυασμό με τον Μποζινάκη).

Τα δύο μεγάλα οφέλη από το ματς, πέραν του βαθμολογικού, η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν (με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα θα φτάσει ψηλά) και η μαζική και δυναμική παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας : Βαμβακάς, Σοκόλ, Κορλιές, Μαυρομάτης, Συγγελάκης, Σούλας, Μποζινάκης, Τζέλης (27΄ Δεμεσλής), Βασιλόγιαννης (90΄ Γκιβίσης), Φέκας, Κονιαβίτης (86΄ Κλετσίδης)

Δάφνη Παλ. Φαλήρου: Σκανδαλάκης, Τουρλίδας, Λυκουρόπουλος (77΄ Τριάντης), Τσάγαρης, Γιουκάκης, Χατζηαντωνίου, Αθανασόπουλος, Καρζής, Καράτι, Ντερβισάι (60΄ Καλλιοντζάκης), Ποζίδης (71΄ Τσουκαλάς)

You have no rights to post comments