ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ 2-4

Σκιά του καλού του εαυτού

att gskaisar febr16Αυτό που είδαμε την Κυριακή το μεσημέρι ήταν ο Άτταλος; Ήταν η ομάδα που είχε εντυπωσιάσει στα τελευταία ματς με την απόδοσή της; Η ομάδα που κοντράρισε στα ίσα τους διεκδικητές της ανόδου;

Η ομάδα που πάτησε με 10 παίκτες τη Δάφνη Παλ. Φαλήρου; Που οι παίκτες της έτρωγαν σίδερα;

Όχι, δεν ήταν ο πραγματικός ΑΟΝΦ, αυτός της Κυριακής. Ήταν μια καρικατούρα του. Με παίκτες χωρίς πάθος, με πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, στην επιβολή του δικού του αγωνιστικού ρυθμού, στην κίνηση με ή χωρίς την μπάλα και βέβαια στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στην αναμέτρηση και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 19' με τέρμα του Κάρκου. Αντίδραση από τον Άτταλο δεν υπήρξε ποτέ και κάπως έτσι ήρθε το 0-2 στο 28΄ με τον Δέτσιο. Ο Άτταλος ξαναμπήκε στο ματς στο 41΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φέκα.

Με την έναρξη της επανάληψης, «ήρθε και ο γάιδαρος να φάει το ήδη στραβό κλήμα». Η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Σούλας με δεύτερη κίτρινη. Η Αρμενική έφτασε στο 1-3 με τον Κουρτέση, ο Άτταλος μείωσε με τον Φέκα και στο τελευταίο λεπτό ο Παναγόπουλος έκανε το 2-4 και «γεια χαρά».

Πάντως, οι εμφανίσεις αυτές θα πρέπει να προβληματίζουν τους ίδιους τους παίκτες οι οποίοι γκρεμίζουν ότι με κόπο χτίζουν στους προηγούμενους αγώνες. Αν δεν έχει θιχτεί ο εγωισμός τους μετά από αυτή την ήττα, εμείς τι να πούμε; Με συγκέντρωση και σοβαρότητα στην προπόνηση, η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Γιάννης Βολιώτης γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα στην ομάδα και ξέρει πώς θα κλείσει αυτή η κακή παρένθεση. Ο Άτταλος θα επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, όπου θα δείξει το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο.

 

Η σύνθεση του Αττάλου:

Βαμβακάς, Βασιλόγιαννης, Νταβούλ, Μαυρομάτης, Συγγελάκης (76΄ Χανιαδάκης), Σούλας, Μποζινάκης, Τζέλης, Κλετσίδης (30΄ Παπαϊωάννου Δ.), Φέκας, Παπαϊωάννου Γ. (61΄ Μιναρετζής)

You have no rights to post comments