"Έφυγε" ο Σταύρος Σκαρπαθιώτης

skarpa

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας αποχαιρετά με θλίψη τον Σταύρο Σκαρπαθιώτη ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών,

νικημένος από την επάρατη νόσο. 

Ο Σταύρος Σκαρπαθιώτης γεννήθηκε το 1948 και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας από το 1970 ως το 1987, με ένα μικρό διάλειμμα δύο ετών, όπου αγωνίστηκε στην Αλσούπολη. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Σύλλογο και από διάφορες διοικητικές θέσεις. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος, Γεν. Αρχηγός, Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων, Εκπρόσωπος στην ΕΠΣΑ. Μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όπου και ξεκίνησε η σκληρή του μάχη με την ασθένεια, ήταν Αντιπρόεδρος του ΑΟΝΦ Άτταλος.

Ο Σταύρος Σκαρπαθιώτης υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του Αττάλου. Συνέδεσε τη ζωή του με αυτόν, ενώ η δράση του με συνέπεια και επιμονή ήταν προσανατολισμένη στο καλό, και μόνο, του Συλλόγου. Υπήρξε δάσκαλος για τους νεώτερους και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. 

Ήταν ενεργός παράγοντας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, τον οποίο μάλιστα υπηρέτησε επί σειρά ετών από τη θέση του Προέδρου.

Διετέλεσε για τρεις συνεχόμενες θητείες μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 13:30, στο Νεκροταφείο Κόκκινου Μύλου.

You have no rights to post comments