ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - Πρώτη ημέρα τουρνουά Christmas Cup

 

Νίκες επί Παναθηναϊκού και Ακαδημίας Μπατίστα

 

2011-12Δύο νίκες στους δύο αγώνες που έδωσε την πρώτη ημέρα του 1st Christmas Cup πέτυχε η ομάδα των Παμπαίδων του Αττάλου.

Η ομάδα στο πρώτο ματς που έδωσε επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 2-0, χάρη

σε δύο πανέμορφα γκολ του Απειρανθίτη. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ικανοποίησαν απόλυτα με την εμφάνισή τους τον προπονητή τους Γρηγόρη Ροπόκη αλλά και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα. Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία νίκη που πιστοποιεί τις δυνατότητες της ομάδας μας. Μόνο το όνομα και η αξία του αντιπάλου, άλλωστε, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Στο δεύτερο ματς ο Άτταλος επιβλήθηκε της Ακαδημίας Μπατίστα με 3-2, χάρη στα γκολ των Κοκορέτση και Κλάιντι (2). Και σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Δέχτηκε δύο γκολ από λάθη της άμυνας, τέτοια που δε μας έχει φέτος συνηθίσει. Ο Άτταλος, αν και προηγήθηκε, βρέθηκε στη λήξη του ημιχρόνου να χάνει με 2-1. Τα παιδιά όμως δεν πτοήθηκαν και με πολύ καλή εμφάνιση στο β΄μέρος πέτυχαν δύο γκολ και πήραν τη νίκη.

Στο τελευταίο ματς της α΄φάσης η ομάδα αντιμετωπίζει αύριο στις 12:10 την Ακαδημία του Παθιακάκη και διεκδικεί θέση στον τελικό του τουρνουά.

Στα δύο σημερινά ματς για τον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι : Παρασκευόπουλος, Κουλούρης, Ψαλτάκης, Αρβανιτάς, Αγγελής, Καντένα, Κορλιές, Δ. Παπαϊωάννου, Μετχότζα, Δούκας, Καβαλάρης, Απειρανθίτης, Κλάιντι, Κοκορέτσης, Τσεκούρας, Γ. Παπαϊωάννου, Κουλλόλλι

You have no rights to post comments