Ακαδημία ΑΤΤΑΛΟΥ: Ενημέρωση ενόψει έναρξης της νέας σεζόν

Eνόψει της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2022-23 και για την καλύτερη προετοιμασία επί βασικών λειτουργιών και όχι μόνο,

Ενημέρωση για την Γιορτή Λήξης

Ενημερώνουμε τους γονείς της Ακαδημίας σχετικά με την γιορτή λήξης ότι όλα τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 18:30 φορώντας την στολή της προπόνησης (μπλε φανέλα).

Επίσης υπενθυμίζεται ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Ακύρωση Προπονήσεων της 2/5/2022

Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 2/5/2022 δεν θα διεξαχθούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας λόγω της αργίας για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς.

Γιορτή Λήξης Ακαδημιών (16/6/2022)

metallia

Μια ακόμα χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο, παιχνίδι και συγκινήσεις φτάνει στο τέλος της. Το κλείσιμό της σηματοδοτείται

Ενημέρωση για θέματα της Ακαδημίας


1) Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης στην Γραμματεία για συμμετοχή στο τουρνουά Easter Cup, είναι η Τρίτη 12/4 για τα τμήματα Κ8-Κ10-Κ12 ενώ για τα τμήματα Κ14-Κ16 η Τετάρτη 13/4.
2) Το πρόγραμμα αγώνων για το τουρνουά καθώς και το πρόγραμμα προπονήσεων της Πασχαλινής περιόδου ( 18 έως 29 Απριλίου) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 14/4.
3) Έχει παρατηρηθεί σε αρκετές περιπτώσεις παιδιά των μικρών τμημάτων να παίρνουν κατά λάθος φεύγοντας από την προπόνηση την πάνω φόρμα ή το αντιανεμικό άλλου παιδιού. Επισημαίνεται στους γονείς να κάνουν σχετικό έλεγχο και μέσω της Γραμματείας να λύνονται τέτοια ζητήματα.
4) Τέλος, παρακαλούμε για την έγκαιρη και πριν το Πάσχα τακτοποίηση της οικονομικής συνδρομής προκειμένου ο σύλλογος να καλύψει τις υποχρεώσεις του για την εύρυθμη λειτουργία του (πληρωμές προπονητών, προσωπικού κ.α.).