Φωτογράφιση Ακαδημίας (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022)

Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, θα γίνει στο γήπεδό μας η φωτογράφιση όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα περίοδο. Όλοι οι αθλητές πρέπει να φορούν την φόρμα και από μέσα την εμφάνιση της προπόνησης.
Παρακαλούνται άπαντες (προπονητές και αθλητές) για την παρουσία τους, καθώς οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν τόσο για την έκδοση του ημερολογίου 2022 όσο και για την ενημέρωση του σάιτ και του αρχείου του συλλόγου.

Αμέσως μετά την φωτογράφιση οι αθλητές όλων των τμημάτων θα μεταβούν με τους προπονητές και τους γονείς (προαιρετικά) στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών (Αχιλλέα) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ανδρικής ομάδας ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (ώρα έναρξης 15:00).

Ακύρωση Προπονήσεων 30/11/2022

Ανακοινώνεται ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας για σήμερα Τετάρτη 30/11/2022 ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεντρώσεις Γονέων Ακαδημίας

Η Διοίκηση του Συλλόγου, στα πλάισια ενήμερωσης και συνεργασίας και για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των τμημάτων Ακαδημίας

Ακύρωση αγώνων λόγω κακοκαιρίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ότι λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας για αύριο Κυριακή 6/11/2022 όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της Ακαδημίας ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ!!

Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Προπονήσεων 2022-23

Ανακοινώνεται ότι λόγω της εκ νεου συγκρότησης τμημάτων της Ακαδημίας