Συγκρότηση Τμημάτων Ακαδημίας (Κ14 - Κ12 - Κ10 - Κ8)

Ανακοινώνεται ότι η συγκρότηση των τμημάτων Κ14-Κ12-Κ10-Κ8, όπως έγινε από τους προπονητές της Ακαδημίας

Ιατρικές Εξετάσεις Αθλητών (Σάββατο 10/9/22)

Ανακοινώνεται, για όσους αθλητές έχουν δηλώσει να περάσουν ιατρικές εξετάσεις μέσω της ομάδας, ότι αυτές θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Σεπ. 2022 στο γήπεδο μας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα

iatrikes ejetaseis

Επισημαίνεται ότι όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή φωτογραφία, την κάρτα υγείας που θα παραλάβουν από την Γραμματεία καθώς και να έχουν συμπληρωμένο το έντυπο του ιατρικού ιστορικού τό οποίο επίσης θα παραλάβουν από την Γραμματεία.

Τέλος, όσοι αθλητές δεν δήλωσαν να περάσουν το Σάββατο 10/9 αλλά επιθυμούν να περάσουν μέσω της ομάδας θα μπορούν να το δηλώσουν τις επόμενες ημέρες στην Γραμματεία και να συμπερηληφθούν στο 2ο γκρούπ Ιατρικών Εξετάσεων που θα γίνουν μεταξύ 20-25 Σεπτεμβρίου.

To Σάββατο 10/9 οι Ιατρικές Εξετάσεις για την Ακαδημία

Ανακοινώνεται ότι οι Ιατρικές Εξετάσεις των αθλητών που θα επιλέξουν να τις κάνουν μέσω της ομάδας, θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο μας. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν την διαδικασία εγγραφής στην Γραμματεία εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η έκδοση Κάρτας Υγείας είναι απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή των αθλητών σε προπονήσεις και αγώνες.

Ακαδημία ΑΤΤΑΛΟΥ: Ενημέρωση ενόψει έναρξης της νέας σεζόν

Eνόψει της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2022-23 και για την καλύτερη προετοιμασία επί βασικών λειτουργιών και όχι μόνο,