Ακύρωση Προπονήσεων 6/2/2023

Ανακοινώνεται, στα πλαίσια εναρμονισμού με τα μέτρα της πολιτείας και για την ασφάλεια των αθλητών, ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ότι όλοι οι αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας μας για σήμερα Κυριακή 5/2, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ενημέρωση για Πρόγραμμα Προπονήσεων και Αγώνων της Εορταστικής Περιόδου

Σας ενηρώνουμε ότι για την εορταστική περίοδο μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Β΄Φάση Ιατρικών Εξετάσεων

Ανακοινώνεται οτι η Β΄φάση των Ιατρικών Εξετάσεων (πελματογράφημα) για όσους αθλητές δήλωσαν και πέρασαν την Α΄ φάση μέσω της ομάδας, θα διεξαχθούν Δευτέρα 16/1 και Τρίτη 17/1 από 16:00 έως 21:00 και η εξέταση των παιδιών θα γίνεται την ώρα προπόνησης του τμήματος τους.

Φωτογράφιση Ακαδημίας (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022)

Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, θα γίνει στο γήπεδό μας η φωτογράφιση όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα περίοδο. Όλοι οι αθλητές πρέπει να φορούν την φόρμα και από μέσα την εμφάνιση της προπόνησης.
Παρακαλούνται άπαντες (προπονητές και αθλητές) για την παρουσία τους, καθώς οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν τόσο για την έκδοση του ημερολογίου 2022 όσο και για την ενημέρωση του σάιτ και του αρχείου του συλλόγου.

Αμέσως μετά την φωτογράφιση οι αθλητές όλων των τμημάτων θα μεταβούν με τους προπονητές και τους γονείς (προαιρετικά) στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών (Αχιλλέα) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ανδρικής ομάδας ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (ώρα έναρξης 15:00).