ΕΦΗΒΟΙ - 14η Αγωνιστική (07 Ιαν 2012)

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  1-1

 

s3000348Με ενδεκάδα ανάγκης παρατάχτηκε ο Άτταλος απέναντι στον Κένταυρο, το πρωί του Σαββάτου, στο γήπεδο των Βριλησσίων, αφού για διάφορους λόγους

έξι βασικοί ποδοσφαιριστές δεν ήταν στη διάθεση του τεχνικού Γιάννη Παπαδόπουλου. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν όμως έδωσαν ό,τι μπορούσαν και δεν άφησαν να φανούν καθόλου οι ελλείψεις. Απέδειξαν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι δεν πτοούνται από απουσίες και διαθέτουν ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Πολύ καλά μπήκε ο Άτταλος στον αγώνα. Στα πρώτα 25 λεπτά οι παίκτες του ήταν ιδιαίτερα κινητικοί και κυκλοφορούσαν ωραία την μπάλα, ώστε κατάφερναν να φτάνουν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξουν το σκορ (24΄) με φοβερό σουτ του Λέντιο, εκτός περιοχής, μετά από πάσα του Βάσου, που έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Κενταύρου.

Το γκολ του Αττάλου αφύπνισε κάπως τον Κένταυρο, ο οποίος ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στο 33΄ στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Διόνη.

Στο β΄ ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε, αν και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, με πιο σημαντική για τον Άτταλο αυτή του 68ου λεπτού, που ο Σταυρινουδάκης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια αποφεύγοντας τρεις αντιπάλους και λίγο πριν μπει στην περιοχή έβγαλε πολύ ωραία πάσα στον αμαρκάριστο Γ. Λαζαρίδη, ο οποίος απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δεν υπάρχει παίκτης που υστέρησε σε αυτόν τον αγώνα από τον Άτταλο. Όπως προαναφέραμε, όλα τα παιδιά έτρεξαν πολύ, πίεσαν και μάρκαραν σε όλους τους χώρους και έδωσαν ό,τι περισσότερο μπορούσαν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή του Πανούλη (γεννηθείς 1998) με το εφηβικό τμήμα και τα πήγε θαυμάσια.

Για τον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι : Νταβούλ, Λαζαρίδης Π., Σταυρινουδάκης, Τσέλιος (71΄Παλάσκας), Χαραλαμπίδης (67΄Πανούλης), Λέντιο, Λαζαρίδης Γ., Βάσος, Κορνελάτος, Πούλιος, Μουρτζούκος. Στην αποστολή ήταν και ο Μαυρονικόλας (γεννηθείς 1998)

You have no rights to post comments