ΤΖΟΥΝΙΟΡ - Αγωνιστική επικαιρότητα (3 Μαρτ 2012)

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  0-0

junbΣτο άκαρπο 0-0 βρήκε τις δύο ομάδες (Απόλλωνα και ΑΟΝΦ) το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή χτες το πρωί στο γήπεδο Κ. Αχαρνών. Και όμως το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι δείχνει αυτό το στείρο 0-0. Οι δύο ομάδες

προσπάθησαν, είχαν αγωνιστικότητα και διάθεση και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ, οι οποίες σταμάτησαν κυρίως στους δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες.

Ο ΑΟΝΦ δημιούργησε την καλύτερή του ευκαιρία στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, όταν ο Χάλα έκανε μια εξαιρετική κούρσα από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Παντελίδη που είχε ακολουθήσει τη φάση, ο οποίος με σουτ από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα. Ο Άτταλος θα μπορούσε να σημειώσει γκολ και σε δύο περιπτώσεις ακόμα, αλλά τα σουτ των Λαμπρόπουλου, Χάλα από καλές θέσεις δε βρήκαν στόχο.

jnr2 apolaonfΣτα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι ο Άτταλος έμεινε χωρίς τερματοφύλακα, λόγω αδιαθεσίας του Τζέλι. Ο φιλικός χαρακτήρας του αγώνα όμως επέτρεψε στον Απόλλωνα να δανείσει στην ομάδα μας τερματοφύλακα, μέχρι τη λήξη του αγώνα. Έτσι για ένα μεγάλο διάστημα ο Άτταλος αγωνίστηκε με τερματοφύλακα του Απόλλωνα κάτω από τα γκολπόστ του, ο οποίος μάλιστα είχε και εξαιρετική απόδοση και σε δύο - τρεις περιπτώσεις αποσόβησε και γκολ.

jnr2apolaonf2Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι : Τζέλι, Καβαλάρης, Δημητράκης, Μπάσιος, Σταμέλος, Κωνσταντάκος, Χάλα, Παντελίδης, Λαμπρόπουλος

 

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΚΗ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  3-2

junr 2011-12Ένας πολύ ωραίος αγώνας έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, ανάμεσα στους Τζούνιορ του ΑΟΝΦ και της Ακαδημίας Β. Λάκη. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Χαλανδρίου, που χτες είχε την τύχη με το μέρος της, αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Για ακόμα μια αγωνιστική τα παιδιά της Ακαδημίας μας έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και απέδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες.

Οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο πολύ καλής απόδοσης. Στο α΄ ημίχρονο, ο Άτταλος ήταν αυτός που κυριάρχησε. Δημιούργησε πολλές φάσεις και πέτυχε ένα γκολ με γωνιακό σουτ του Σαρδέλη. Στο ίδιο διάστημα η γηπεδούχος ομάδα ήταν απλός θεατής των ενεργειών της ομάδας μας.

Στο β΄ημίχρονο η ομάδα της Ακαδημίας Λάκη ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ που της έδωσαν τη νίκη. Η ομάδα μας δεν περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο ούτε στο δεύτερο μισό του αγώνα. Βρέθηκε να χάνει με 2-1, κατάφερε να ισοφαρίσει με κοντινό πλασέ του Αρβανιτά και δέχτηκε το τρίτο γκολ στο τελευταίο λεπτό, όπως προαναφέραμε. 

Ξέχωρα από το αποτέλεσμα είναι φανερό ότι ο Δήμος Σταμάτης έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο που αποδίδει το ίδιο καλά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, με βασικά συστατικά τη συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και το αδιάκοπο τρέξιμο.

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος : Γεωργιάδης, Καρακώστας, Χούσος, Κουλάι, Δράκας, Μιγκάκης, Γεωργόπουλος, Χότζα, Κέσκος, Μπορίσοφ, Σαρδέλης, Αρβανιτάς

You have no rights to post comments