ΠΑΙΔΕΣ – Αγωνιστική επικαιρότητα

ΠΑΙΔΕΣ – 17η Αγωνιστική SOCCER LINK

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 2-3

Την Κυριακή 4/3 το πρωί, στο γήπεδο του Γαλαξία στο Περιστέρι, οι Παίδες επικράτησαν με 3-2 της ΑΕ Περιστερίου.

Ισορροπημένη αναμέτρηση μέχρι το μισό του πρώτου μέρους, με το Περιστέρι

να έχει στην αρχή την πρωτοβουλία και τον Άτταλο να ανακτά σταδιακά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι Παίδες μπήκαν μπροστά με δυο γκολ στο ημίχρονο και πετυχαίνοντας άλλο ένα στο δεύτερο εξασφάλισαν τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, το Περιστέρι απείλησε πρώτο με ένα μακρινό σουτ που μπλόκαρε ο Καλογερόπουλος στο 5΄ και μια απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέρασε άουτ στο 7΄, ενώ είχε κι ένα σουτ μέσα από την περιοχή που επίσης πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο Άτταλος ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να βγαίνει μπροστά, ανακτώντας τον έλεγχο του κέντρου και βγάζοντας αντεπιθέσεις. Στο 18΄, στην πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια των Παίδων, ο Νταβούλ πήρε στη μικρή περιοχή την κεφαλιά, από σέντρα-εκτέλεση φάουλ του Ιορδάνου, και άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 20΄ ο Τερλιγκάκης είδε τέρμα έξω από τη μεγάλη περιοχή και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά (0-2). Στο 26', νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ για το Περιστέρι πέρασε και πάλι άουτ. Στο 27΄ σουτ του Καλλιώρα βρήκε κόντρα και δεν είχε καμία τύχη.

Στο δεύτερο μέρος το Περιστέρι μπήκε δυνατά για να πιέσει και να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 36΄κεφαλιά των παικτών του Περιστερίου πέρασε μόλις άουτ. Στο 37΄ σουτ της απελπισίας από πολύ μακριά κατέληξε άουτ. Στο 40΄, απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Άτταλο, επίσης άουτ. Στο 44΄ ο Αραβανής πήρε την μπάλα στο κέντρο και με μακρινή πάσα ακριβείας βρήκε αριστερά τον Ιορδάνου στο χώρο, ο οποίος συνέχισε μέχρι τη γραμμή του άουτ, γύρισε την μπάλα με σέντρα στο πέναλτι και ο Μαυρονικόλας τη βρήκε με πλασέ στον αέρα πριν σκάσει κάτω και την έστειλε στην απέναντι γωνία του εμβρόντητου τερματοφύλακα του Περιστερίου πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ για τον Άτταλο (0-3). Στο 12΄ ο Μαυρονικόλας σούταρε και πάλι μέσα από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στη συνέχεια το Περιστέρι ανέβασε την απόδοσή του ενώ ο Άτταλος χαλάρωσε, με αποτέλεσμα μόλις στο επόμενο λεπτό (47΄) να βγει τετ α τετ ο επιθετικός του Περιστερίου και να πλασάρει το Μάρκου (1-3), ο οποίος στο μεταξύ είχε αντικαταστήσει τον Καλογερόπουλο. Στο 50΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ για το Περιστέρι, πέρασε άουτ. Στο 52΄ σουτ για το Περιστέρι μέσα από την περιοχή βρίσκει το δοκάρι. Στο 54΄, νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ μπλόκαρε ο Μάρκου. Στο 56΄ λόμπα του Νταβούλ από αριστερά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Περιστερίου ενώ αμέσως μετά ο Μαυρονικόλας σούταρε άουτ. Στο 57΄ το Περιστέρι βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ με σουτ που απέκρουσε ο Μάρκου ο οποίος εξαναγκάστηκε σε δεύτερη προσπάθεια σε εξ επαφής σουτ στην επαναφορά, κρατώντας το 1-3. Στο επόμενο όμως λεπτό (58΄) ο επιθετικός του Περιστερίου έκανε μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια από αριστερά, πέρασε όποιον παίκτη του Αττάλου βρήκε στο δρόμο του και πλάσαρε υποδειγματικά στην κλειστή του γωνία του Μάρκου, κάνοντας ροντέο το ματς για τα επόμενα λεπτά αφού έβαλε για λίγο το Περιστέρι στο ματς (2-3). Παρά ταύτα, τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς άλλες συγκινήσεις και το παιχνίδι έληξε 2-3.

Για τους Παίδες αγωνίστηκαν οι: Καλογερόπουλος (Μάρκου37΄), Καλλιώρας, Μουστάκας, Μπέριος, Γαβαλάς, Πανούλης, Τερλιγκάκης, Μαυρονικόλας, Νταβούλ, Αραβανής, Ιορδάνου (Νταβιτασβίλι 45΄), ενώ στην αποστολή βρισκόταν και ο Ανδρεαδάκης.

Οκτώ νίκες, τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στο SOCCER LINK, και τα γκολ 40-27 μέχρι στιγμής για τον Άτταλο.

You have no rights to post comments