ΠΑΙΔΕΣ – Αγωνιστική επικαιρότητα 17 Μαρτίου 2012

ΠΑΙΔΕΣ - 7η Αγωνιστική Πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ... ΝΙΚΗ: ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 5-1

paides 1Με νίκη 5-1 επί του Καματερού, αλλά αποδίδοντας ποδόσφαιρο μακριά από το συνηθισμένο καλό του εαυτό έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, το Σάββατο 17-3 το πρωί ο Άτταλος,

στο γήπεδο των Κάτω Αχαρνών. Οι Παίδες βρέθηκαν στο ημίχρονο να χάνουν με 1-0, αλλά στο δεύτερο μέρος έσωσαν τους τρεις βαθμούς και μετρίασαν τις εντυπώσεις, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα.

Η ομάδα προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο και μακριά από κάθε τακτική να επιτεθεί στο πρώτο μέρος, ενώ αμυντικά ήταν επιρρεπής στα λάθη και χωρίς συγκέντρωση και πάθος. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες από τις τελικές προσπάθειες (8-3 στο πρώτο ημίχρονο, 22-3 στο τέλος) ήταν βεβιασμένες και ακίνδυνες. Στο δεύτερο μέρος, σαφώς βελτιωμένοι αλλά και πάλι χωρίς ρυθμό και ομοιογένεια, οι Παίδες έκαναν το καθήκον τους και, στα διαστήματα που πίεσαν σωστά και έπαιξαν συγκεντρωμένα, φιλοδώρησαν με πέντε γκολ τον αντίπαλο που είχε κλειστεί πίσω από νωρίς. Από τον αγώνα αυτόν ο Άτταλος κρατάει μόνο το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς, καθώς και το καμπανάκι, για να συγκεντρωθεί και να πάρει αυτό που πιστεύουν οι φίλοι του ότι δικαιούται από το πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα:

(1) Ο Κασούνης πλασάρει από καλή θέση μέσα στην περιοχή, άουτ.

(6) Ο Νταλάκος κάνει διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, άουτ.

(11) ΓΚΟΛ 0-1! Το Καματερό κερδίζει κόρνερ, οι αμυντικοί του Άτταλου διώχνουν αλλά δεν βγαίνουν από την περιοχή και η μπάλα πάει σε πόδια αντιπάλου που γεμίζει. Ο επιθετικός του Καματερού βρίσκεται καλυμμένος με την μπάλα στα πόδια κοντά στη μικρή περιοχή και εκτελεί τον Ανδρεαδάκη, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

(15) Ο Κουγιουμιτζάκης κάνει διαγώνιο πλασέ μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

(15) Κεφαλιά άουτ για το Καματερό.

(18) Μακρινό σουτ του Νταλάκου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Καματερού.

(19) Ο Νταβούλ κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή του Καματερού και από αριστερά. Ο Νταλάκος εκτελεί απευθείας στα χέρια του τερματοφύλακα.

(22) Κεφαλιά του Νταβούλ καταλήγει άουτ.

(23) Ο Νταλάκος σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

(33) Το Καματερό κερδίζει κόρνερ που εκτελείται γρήγορα και βρίσκει την άμυνα του Αττάλου ανοργάνωτη και ανέτοιμη. Η μπάλα φτάνει στην περιοχή σε πόδια αντιπάλου, ο οποίος σουτάρει ανενόχλητος, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

(34) Σουτ του Κασούνη έξω από την περιοχή, στα χέρια του τερματοφύλακα.

(35) Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

(Ημίχρονο)

(36) Ο Βασιλόγιαννης κάνει κούρσα από δεξιά, περνάει όλους τους αντιπάλους του και γυρίζει στην περιοχή στον Κουγιουμιτζάκη. Χλιαρό πλασέ του Κουγιουμιτζάκη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

(40) ΓΚΟΛ 1-1! Ο Νταβούλ μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφαρίζοντας για τον Άτταλο.

(41) Ο Νταλάκος μπαίνει με την μπάλα στην περιοχή και σουτάρει ψηλά άουτ.

(42) Μακρινό σουτ του Νταλάκου, άουτ.

(43) ΓΚΟΛ 2-1! Ο Νταβούλ κάνει διείσδυση από αριστερά, περνάει όποιον βρει και γυρίζει στο Νταλάκο, ο οποίος με ωραίο πλασέ βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα και βάζει τον Άτταλο μπροστά στο σκορ.

(45) Χλιαρό σουτ του Νταλάκου μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Καματερού.

(46) Βεβιασμένο βολ πλανέ του Νταλάκου μέσα στην περιοχή, η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ.

(50) ΓΚΟΛ 3-1! Ο Νταλάκος μπαίνει από αριστερά όπως προηγουμένως ο Νταβούλ, περνάει τους αντιπάλους του και δίνει ασίστ στον Κουγιουμιτζάκη ο οποίος πλασάρει υποδειγματικά και ανεβάζει το δείκτη του σκορ.

(54) Σουτ του Κασούνη, ψηλά άουτ.

(55) ΓΚΟΛ 4-1! Ο Νικηταράς μπαίνει στην περιοχή, τραβάει πάνω του τους αμυντικούς και πασάρει δίπλα του μπροστά στο Νταλάκο, που σουτάρει και ευστοχεί ξανά.

(57) Κόρνερ για τον Άτταλο, κεφαλιά του Νικηταρά, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Καματερού.

(58) Ο Νταβούλ παίρνει την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και στον άξονα, αλλά σουτάρει βεβιασμένα και η μπάλα καταλήγει άουτ.

(60) ΓΚΟΛ 5-1! Ο Τερλιγκάκης παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή στον άξονα και με δυνατό σουτ τη στέλνει ψηλά στο κέντρο της εστίας του Καματερού.

(69) Κόρνερ για τον Άτταλο, κεφαλιά του Νταλάκου στα χέρια του τερματοφύλακα.

(70) Λήξη αγώνα.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι: Ανδρεαδάκης (55΄ Καλογερόπουλος), Βασιλόγιαννης, Λαιμός (36΄ Ιορδάνου), Βαμβακίδης, Μπαρίκος (55΄ Γαβαλάς), Ανδριόπουλος, Απειρανθίτης (36΄ Νικηταράς), Κουγιουμιτζάκης (50΄ Τερλιγκάκης), Νταλάκος, Κασούνης (58΄ Πανούλης) και Νταβούλ.

Τέσσερις νίκες, τρεις ήττες και γκολ 26-13 για τον Άτταλο στο πρωτάθλημα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, που τον βρίσκει στην τέταρτη θέση του ομίλου με 12 βαθμούς.

You have no rights to post comments