ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - Τουρνουά ΕΛΠΙΔΑ (31 Μαρτ 2012)

Μπράβο παιδιά!

aonf attalos - projunior 2011-12Αθλητική ομάδα είναι ένα σύνολο αθλητών που συνεργάζονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να φτάσουν στην επίτευξη ενός στόχου. Αν θέλουμε όμως να αποδώσουμε πλήρως τον ορισμό της λέξης, θα πρέπει να πούμε ότι ομάδα, κυρίως, είναι αυτή που ξεπερνά προβλήματα και  αντιξοότητες και καταφέρνει,

μέσα από δυσκολίες (που πρέπει να γίνουν ψήγματα σοφίας), να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό. Ακρογωνιαίος λίθος όλων των παραπάνω είναι ο προπονητής που καταφέρνει να κάνει τους παίκτες του να αποδίδουν το 110% των δυνατοτήτων τους (τόσο στις προπονήσεις όσο και στον αγώνα).

prjn attal-arispetr 2Αν έχουμε όλα αυτά στο μυαλό μας, καταλήγουμε να πούμε ότι η φετινή ομάδα των Προτζούνιορ του Αττάλου είναι πραγματική ομάδα!

Μια ομάδα που ξεκίνησε ονειρικά τη σεζόν και, μετά από ένα διάστημα αγωνιστικής καθίζησης, έχει καταφέρει ξανά να αποδίδει ποδόσφαιρο που το χαίρονται και τα παιδιά αλλά και οι θεατές-γονείς, αλλά πάνω απ' όλα να βγάζει στο τερέν εξαιρετικά στοιχεία, όπως δουλεμένες φάσεις, αλληλοκάλυψη, ομαδικότητα και συνοχή.

prjn attal-aris petr 3Και όλα αυτά τα κάνει τόσο καλά, που στον αγώνα του Σαββάτου 31/3 με τον Άρη Πετρούπολης κατάφερε να πετύχει οκτώ γκολ, ενώ ο τερματοφύλακάς μας ακούμπησε την μπάλα, σε 60 λεπτά, μόνο 2 φορές!

Για την ιστορία, τα γκολ για τον Άτταλο πέτυχαν οι Κουτουλάκος (2), Αυλωνίτης, Παπανίκος, Κράβαρης, Τσίρης και Χονδρογεωργόπουλος (2)

projn attal-arispetr 1Το μεγαλύτερο κέρδος (πέρα από τελικά σκορ και σκόρερ) είναι ότι τα παιδιά παίζουν πραγματική μπάλα και δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει!

Γιατον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι : Ζαμπετάκης, Αυλωνίτης, Λουκιδέλης, Παπαποστόλου, Στεφάνου Δ., Στεφάνου Γ., Παπανίκος, Τσιώλης, Κουτουλάκος, Κράβαρης, Τσακναρίδης, Χονδρογεωργόπουλος, Νικολάκης, Τσίρης, Δελής, Σοκόλι, Μανωλάκας Α., Ζωντός, Ξανθός

prjn attal-aris petr 4

You have no rights to post comments