ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ 5-0

Ευχαριστούμε Γρηγόρη!

  4Σε ένα ματς όπου η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, ο ΑΟΝΦ επικράτησε με 5-0 του Υμηττού στο τελευταίο ματς της σεζόν ως γηπεδούχος, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Ράγιας, Ροπόκης, Αναστασίου, Κομπορόζος, Ντάρλας. Η ομάδα μας για άλλη μία αγωνιστική απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο,

αφού όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από το Γιάννη Βολιώτη είχαν διάθεση και καθόλου δεν επηρεάστηκαν από τη ζέστη που επικρατούσε.

zestama a omΤην παράσταση, πάντως, έκλεψε ο Γρηγόρης Ροπόκης στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΟΝΦ. Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του συλλόγου, τιμώντας τον ποδοσφαιριστή, του απένειμε τιμητική πλακέτα. Πλακέτα, επίσης, του απένειμε και το τμήμα Παμπαίδων του συλλόγου, του οποίου ο Ροπόκης είναι προπονητής. Ήταν μία ξεχωριστή μέρα για τον παίκτη, ο οποίος σε κάθε ενέργειά του εισέπραττε το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας, ενώ γνώρισε την αποθέωση, όταν πέτυχε το δεύτερο γκολ. Τη στιγμή, δε, της αντικατάστασής του όλο το γήπεδο χειροκροτούσε και φώναζε ρυθμικά το όνομά του. Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος είπε : "Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, είναι πολύ σημαντικό να εισπράττεις την αναγνώριση από τον κόσμο".

aonf-ymittos 5-0Στην εξέδρα βρίσκονταν και πολλά παιδιά από τις υποδομές του συλλόγου, τα οποία δε σταμάτησαν να παροτρύνουν με τις φωνές και τον ενθουσιασμό τους την ομάδα βάζοντας μια ξεχωριστή πινελιά στον αγώνα. Πραγματικά ωραίες εικόνες!

Τώρα ο ΑΟΝΦ μένει να δώσει έναν ακόμα αγώνα με τον Νεοπεντελικό εκτός έδρας, για να κλείσει μία επιτυχημένη σε γενικές γραμμές σεζόν.

ropo 3

You have no rights to post comments