Πρόκριση στους 8 για τους Παίδες

paides 13-14Στις 8 καλύτερες της Αθήνας προκρίθηκε η ομάδα Παίδων, που επιβλήθηκε, την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, της Δάφνης Π. Φαλήρου με 4-2,

χάρη στα γκολ των Μούτσα, Πρίφτη, Καβαλάρη και ενός αυτογκόλ.

Η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και δίκαια στο τέλος του αγώνα εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Αν και δέχτηκε γκολ με το ξεκίνημα του ματς, ο Άτταλος αντέδρασε και όχι μόνο ανταπέδωσε αμέσως, αλλά με έναν καταιγισμό τερμάτων έφτασε στο 40΄ να προηγείται με 4-1.

Από κει και πέρα με άριστη τακτική και σοβαρότητα, η ομάδα μας φρόντισε να διατηρήσει τα κεκτημένα. Έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία της, ενώ ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις της. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να φτάσουν στο 50΄ στη μείωση του σκορ.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για τη φάση των «8», το ερχόμενο Σάββατο ή Κυριακή, τον νικητή του αγώνα «Ηρακλής Περιστερίου – ΑΟ Ιλίου».

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι : Λούκα, Ψαλτάκης, Αγγελής, Κορλιές, Κοκορέτσης, Δούκας, Καβαλάρης, Κουλόλι, Τσεκούρας, Πρίφτης, Μούτσα (αρχική 11άδα), Συκουτρής, Αδάμ, Παππάς, Αλεξάκης

You have no rights to post comments