ΥΠΟΔΟΜΕΣ - Προκρίθηκαν στους "8" οι Παίδες, Ισόπαλοι οι Παμπαίδες

ΠΑΙΔΕΣ

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ 4-0

 2014-15Καταιγιστικός ο Άτταλος σκόρπισε τη Νίκη Αλίμου, το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι Φιλαδελφειώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο

από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ματς. Οι παίκτες του Γρηγόρη Ροπόκη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με ασφυκτική πίεση από ψηλά (κάτι που δυσκόλευε τους φιλοξενούμενους να βγάλουν και να κρατήσουν την μπάλα μακριά από την περιοχή τους), ομαδικότητα και αγωνιστική πειθαρχία έφτασαν σε μία εντυπωσιακή νίκη.

Τα γκολ πέτυχαν οι Τασλακίδης (18΄ - δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κουλόλι), Αλεξάκης (39΄ - εκπληκτική εκτέλεση φάουλ), Κουλόλι (50΄ - εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τσεκούρας), Ζυμάρης (64΄- δυνατό σουτ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια).

Για τη φάση των "8" ο Άτταλος θα τεθεί αντιμέτωπος του Ηρακλή Περιστερίου, την Κυριακή 10/5 και ώρα 19:30, στο γήπεδο του Ηφαίστου.

 

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι : Λούκα, Ξουρής, Κουλάι, Αλεξάκης, Κατωπόδης, Λουκιδέλης, Κουλόλι, Τσεκούρας, Χανιαδάκης, Τασλακίδης, Συκουτρής (αρχική εντεκάδα), Αδάμ, Ζυμάρης, Αποκότου, Δεμεσλής, Δράκας

 

 

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 0-0

pampaides 14-15Ισόπαλους χωρίς τέρματα βρήκε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τον Άτταλο και τη Λυκόβρυση, το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, μετά από ένα μέτριο ματς χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αττάλου χωρίς να πιάσει υψηλού επιπέδου απόδοση, έλεγχε απόλυτα το ματς και έφτασε σε δυο – τρεις περιπτώσεις με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με πιο χαρακτηριστική αυτή του 18ου λεπτού, όπου ο Αρβανιτάς από πολύ ευνοϊκή θέση και χωρίς να πιέζεται από αντίπαλο σούταρε άουτ.

Στο β΄ μέρος η απόδοση της ομάδας μας έπεσε και η Λυκόβρυση απέκτησε το δικαίωμα να γίνει απειλητική. Σε μια φάση μάλιστα (47΄), ο Σιμόπουλος έκανε εκπληκτική επέμβαση (μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα, μετά από δυνατό συρτό σουτ αντίπαλου επιθετικού) και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άτταλος αντιμετωπίζει την Ελευθερούπολη, το Σάββατο 9/5 και ώρα 16:30, στο γήπεδο Ν. Ιωνίας.

 

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι : Σιμόπουλος, Βαρθάλης, Μπορίσοφ, Χούσος, Καρακώστας, Παντελίδης, Γεωργόπουλος, Στεφάνου, Κέσκος, Αρβανιτάς, Παπαδημητρίου (αρχική εντεκάδα), Δανάι, Καραγιώργης

You have no rights to post comments