ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ 2-0

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

 

logoΣτις νίκες επέστρεψε ο Άτταλος την Κυριακή το απόγευμα, επικρατώντας της Αλσούπολης με 2-0 στο γήπεδο Κ. Αχαρνών. Η ομάδα εμφάνισε δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα: αυτό του α΄ ημιχρόνου (κυρίως του πρώτου μισάωρου), όπου απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και

κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό του β΄ ημιχρόνου, όπου χαλάρωσε αδικαιολόγητα και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει κάτι απ΄ το ματς.

Δυνατά ξεκίνησε ο Άτταλος τον αγώνα και έδειχνε με την απόδοσή του ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Οι γραμμές του είχαν ισορροπία, οι παίκτες του κυκλοφορούσαν ωραία την μπάλα και έφταναν εύκολα στην περιοχή της Αλσούπολης, η οποία ήταν απλός παρατηρητής . Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να έρθουν γρήγορα δύο γκολ. Το γεγονός όμως αυτό, αντί να λειτουργήσει ως τονωτικό για ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο, λειτούργησε ως χαλαρωτικό. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Αλσούπολη να αρχίσει σιγά- σιγά να βγαίνει απ΄ το καβούκι της και να φτάσει τελικά να έρθει μια ανάσα απ΄ τη μείωση του σκορ με πέναλτι το οποίο όμως δεν αξιοποιήθηκε.

Στην επανάληψη οι Φιλαδελφειώτες δεν αντιμετώπισαν τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα και στο παιχνίδι τους επικράτησαν οι ατομικές ενέργειες και το ανούσιο κράτημα της μπάλας. Όσες φορές έπαιξαν ομαδικά και στο σωστό χρόνο, δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ. Στο ίδιο διάστημα η Αλσούπολη δημιούργησε δύο – τρεις επικίνδυνες καταστάσεις, οι οποίες εξουδετερώθηκαν από τον Παπαδόπουλο.

 

Το φιλμ του αγώνα:

7΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ροπόκη, η μπάλα βρίσκει λίγο στο κεφάλι αμυντικού που ήταν στο τείχος και περνάει ελάχιστα κόρνερ.

8΄ Το κόρνερ εκτελείται και η μπάλα φτάνει στον Κιάρρι που καθυστερεί να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και οι αμυντικοί προλαβαίνουν και απομακρύνουν.

12΄ (ΓΚΟΛ) 1-0 : Μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ, η μπάλα απομακρύνεται προσωρινά από τους αμυντικούς της Αλσούπολης και φτάνει περίπου στο ύψος του πέναλτι στον Φέκα, ο οποίος με αριστερό συρτό σουτ τη στέλνει στην αριστερή γωνία της εστίας της Αλσούπολης.

16΄ (ΓΚΟΛ) 2-0 : Ο Φέκας κάνει μια κούρσα από αριστερά και βγάζει πολύ καλή παράλληλη συρτή και φαλτσαριστή σέντρα. Ο Ροπόκης που έχει κάνει την κίνηση, κοντρολάρει και με κοντινό δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

33΄ Εκτελείται κόρνερ για την Αλσούπολη και ο Παπαδόπουλος, στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση, σπρώχνει τον Στυλιανού και παραχωρεί πέναλτι.

34΄ Ο Στυλιανού, που αναλαμβάνει να χτυπήσει το πέναλτι, στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.

52΄Ο Γκίκας πιάνει δυνατό συρτό σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος πέφτει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία και αποκρούει.

68΄ Ο Χαλιλάι αποφεύγει από δεξιά τον αντίπαλό του, μπαίνει στην περιοχή και, αντί να κόψει στο πέναλτι στον αμαρκάριστο Γαγάκα, πλασάρει από πλάγια θέση και ο τερματοφύλακας αποκρούει.

76΄ Ο Χαλιλάι βγάζει υπέροχη κάθετη πάσα στο Λεβέντη, που φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Αλσούπολης, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει λίγο άουτ.

85΄ Ένας επιθετικός της Αλσούπολης δέχεται ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή και σουτάρει με πολλή δύναμη, αλλά η πορεία της μπάλας σταματάει στον εξαιρετικό Παπαδόπουλο.

 

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος :

Παπαδόπουλος, Δέκος (52΄Λεβέντης), Κιάρρι, Ξύγκος, Γκιβίσης, Κουβέλης, Κακούρος, Γαγάκας (70΄Κομπορόζος), Χαλιλάι, Φέκας (85΄Σταμάτης), Ροπόκης

You have no rights to post comments