ΠΑΙΔΕΣ – Αγωνιστική επικαιρότητα 3-4 Δεκεμβρίου

ΑΤΤΑΛΟΣ, όπως λέμε... Άη Βασίλης!

 

Σε πλήρως εορταστικό πνεύμα η άμυνα των Παίδων και στα δύο ματς του Σαββατοκύριακου, αποφάσισε να μοιράσει δώρα στους αντιπάλους, και κέρασε από τρία τέρματα τις αντίπαλες επιθέσεις, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο παιχνίδια. Πολύ καλές οι εντυπώσεις από το θέαμα και την οργάνωση, αλλά οι εντυπώσεις δεν τρώγονται... Το αποτέλεσμα έγραψε δύο διπλά στους δύο αγώνες με γηπεδούχο τον Άτταλο, και «καληνύχτα».

 

ΠΑΙΔΕΣ – 8η Αγωνιστική ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΣΑ

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 2-3

 

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται. Στο γήπεδο των Κάτω Αχαρνών ο διαιτητής παραλίγο να μην έρθει ποτέ, και το ματς ξεκίνησε μετά από 40λεπτη καθυστέρηση και με έκτακτο διαιτητή κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων. Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τ' αποδυτήρια, καθώς ο Άτταλος άφησε έναν παίκτη να έρθει από τη σέντρα, να περάσει τους πάντες, να σπάσει δεξιά για να ακολουθήσει εκτέλεση του τερματοφύλακα με διαγώνιο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μόλις στο 2ο λεπτό. Σε φάση καρμπόν στο 7 ευτυχώς δεν επαναλήφθηκε το ατύχημα. Πλασέ του Νταλάκου στο 9 που δεν ευτύχησε να ισοφαρίσει, και το σκορ έμεινε στο 0-1. Από το 15ο λεπτό και μετά ο Άτταλος έβαλε τη μπάλα κάτω και έπαιξε ποδόσφαιρο, αλλά δεν την έβαλε ποτέ στα δίχτυα. Στο 21 ο Βαμβακίδης με κεφαλιά σε κόρνερ έστειλε τη μπάλα άουτ, όπως και ο Νταλάκος με λόμπα στο 22. Στο 27 ο Κουγιουμιτζάκης είχε διπλή ευκαιρία με κοντινό πλασέ τετ α τετ που αρχικά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης την έστειλε άουτ. Το ημίχρονο τέλειωσε έτσι στο 0-1.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε λίγο πιο άγριο, καθώς ο Άτταλος ανέβασε την πίεση με καλή κυκλοφορία και πολύ καλή μεσοεπιθετική εικόνα, ενώ το Γαλάτσι περίμενε πίσω και καραδοκούσε για αντεπίθεση. Στο 6 ο Κουγιουμιτζάκης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά το σουτ αποκρούστηκε και ο Νταλάκος στην επαναφορά σούταρε άουτ. Σα να μην έφτανε αυτό, σε αντεπίθεση στο 8 με ατομική προσπάθεια το Γαλάτσι έκανε το 0-2, ενώ η άμυνα του Αττάλου είχε κρίση ευγένειας, ποιος θα αφήσει τον άλλο να διώξει. Θα μπορούσε στο 12 να γίνει και το 0-3, αλλά ο παίκτης του Γαλατσίου σούταρε άουτ. Στο 16 ο Άτταλος κέρδισε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεξιά. Ο Απειρανθίτης εκτέλεσε με πάσα και βρήκε το Νταλάκο μέσα δεξιά, ο Νταλάκος πάσαρε χαμηλά προς το τέρμα και ο Νικηταράς σκόραρε ένα πολύ θεαματικό γκολ, βάζοντας τον Άτταλο ξανά στο παιχνίδι. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς δυο λεπτά αργότερα το Γαλάτσι εκμεταλλεύτηκε άλλη μια ολιγωρία της άμυνας και έκανε το 1-3 με σουτ μέσα από την περιοχή που δεν κατάφερε να διώξει παρά την απόκρουσή του ο Ανδρεαδάκης. Ο Άτταλος εξακολούθησε να προσπαθεί και να αποδίδει καλά επιθετικά. Στο 20 ο Νταλάκος έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά και στο 22 με ατομική προσπάθεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή εκτέλεσε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα με διαγώνιο σουτ κάνοντας το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ (τελικές προσπάθειες 10-6 για τον Άτταλο).

 

Κρίμα για τα παιδιά, που δεν παράτησαν όμως σε κανένα σημείο το παιχνίδι, και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουν από αυτό το παιχνίδι.

 

Αγωνίστηκαν οι: Ανδρεαδάκης, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου (Β20 Λαιμός), Βαμβακίδης (Β5 Μπαρίκος), Σύρμας (Β20 Πανούλης), Ανδριόπουλος (Β22 Τερλιγκάκης), Απειρανθίτης, Κουγιουμιτζάκης, Νταλάκος, Νικηταράς και Νταβούλ, ενώ στην αποστολή ήταν και ο τερματοφύλακας Καλογερόπουλος.

 

Τέσσερις νίκες, τρεις ήττες και μια ισοπαλία και γκολ 25-11 για τον Άτταλο στο τουρνουά της ΕΠΣΑ μέχρι στιγμής.

 

ΠΑΙΔΕΣ – 8η Αγωνιστική SOCCER LINK

ΑΤΤΑΛΟΣ – ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-3

2 στα 2 με ήττα για την ομάδα του Δήμου Σταμάτη, που πρέπει κάτι να πει στους παίκτες του για την άμυνα!

Για ακόμα μια φορά ο Άτταλος παίζει ποδόσφαιρο, προσπαθεί, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δε σκοράρει τα εύκολα γκολ και αντιθέτως τα δέχεται.

Το δωράκι σήμερα έγινε στην γήπεδο του Δάσους Χαϊδαρίου με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, και τυπικά γηπεδούχο τον Άτταλο.

 

Ο Άτταλος μπήκε στο παιχνίδι λίγο μουδιασμένα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε απόδοση και στην πρώτη ολοκληρωμένη του προσπάθεια στο 15ο λεπτό, με κοντινό πλασέ του Πανούλη έκανε το 1-0, δίνοντας αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. Ο Αραβανής στο 17 με απευθείας φάουλ ούτε που ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ο Μπέριος ταλαιπωρούσε τον αριστερό οπισθοφύλακα του Χαϊδαρίου κερδίζοντας απανωτά φάουλ, που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια του Χαϊδαρίου έγινε στο 18 με σουτ που πέρασε άουτ, αλλά τρία λεπτά αργότερα, με ατομική προσπάθεια και ενώ η άμυνα του Αττάλου μάρκαρε ευγενικά, έγινε το 1-1. Στο 30 και στο 33 ο Άτταλος απείλησε με τον Κότσιρα και το Μπέριο, αλλά το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς αλλαγή στο σκορ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άτταλος μπήκε πιο ορεξάτος, αλλά δεν την έβαζε με τίποτα. Στο 6 το σουτ του Κότσιρα αποκρούστηκε ενώ στη συνέχεια ο Λαιμός σούταρε άουτ. Στο 13 ο Κότσιρας έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά. Στο 16, σε μια χαρακτηριστικά τραγική συνεννόηση της άμυνας, η μπάλα γυρίζει στη μεγάλη περιοχή του Αττάλου από fair play, το οποίο οι αμυντικοί μας κατάφεραν να μετατρέψουν σε μοναδική ευκαιρία για τον αντίπαλο και... σκορ 1-2. Δύο μόλις λεπτά αργότερα, και πάλι με ολιγωρία της άμυνας χάνεται η μπάλα μέσα στην περιοχή και με κοντινή κεφαλιά γίνεται το 1-3. Στο 20 ο επιθετικός του Χαϊδαρίου έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-4 σε άδειο τέρμα. Στη συνέχεια ο Άτταλος αφυπνίστηκε και σφυροκόπησε τον αντίπαλο. Στο 22 ο Πανούλης σούταρε άουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά στο 24 στην αντεπίθεση το Χαϊδάρι έχασε νέα κλασσική ευκαιρία για το 1-4. Στο 25 κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή αποκρούστηκε, σουτ του Κότσιρα στο 26 πέρασε άουτ, και κεφαλιά του Κότσιρα στο 28 μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Τελευταία, επίσης άκαρπη ευκαιρία για τον Άτταλο στο 30, με κεφαλιά άουτ του Λαιμού (τελικές προσπάθειες 12-7 για τον Άτταλο).

 

Αγωνίστηκαν οι: Καλογερόπουλος, Μπέριος (Β5 Καλλιώρας), Λαιμός, Γαβαλάς, Μουστάκας, Πανούλης, Τερλιγκάκης, Μαυρονικόλας, Κότσιρας, Αραβανής και Γκλιόγκος, ενώ στην αποστολή ήταν και ο τερματοφύλακας Ανδρεαδάκης.

 

Τρεις νίκες, τρεις ήττες και μια ισοπαλία λοιπόν στο SOCCER LINK, και τα γκολ 18-17 μέχρι στιγμής για τον Άτταλο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο μέρη κράτησαν λιγότερο από 35 λεπτά, σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα στο SOCCER LINK, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση μεταξύ του πάγκου του Αττάλου και του διαιτητή. Επίσης, φαίνεται ότι με την ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου αγωνίστηκε και (τουλάχιστον ένας) ηλικιακά μεγαλύτερος από την κατηγορία αθλητής. Ο έφορος του τμήματος επικοινώνησε με τους διοργανωτές και για τα δύο συμβάντα και ζήτησε περισσότερη προσοχή στα τυπικά της διοργάνωσης.

 

Αυτό δε μειώνει σε καμιά περίπτωση την άξια νίκη του Δάσους Χαϊδαρίου, αλλά επειδή μπορεί να υπάρξουν κι άλλοι ακόμα πιο «έξυπνοι» αντίπαλοι στο μέλλον, οφείλουμε να λαμβάνουμε τα μέτρα μας.

You have no rights to post comments