ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - Αγωνιστική επικαιρότητα (7 Απρ 2012) + video

Άστοχος και άτυχος (video με τα highlights)
 
pampaid 2011-12Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωτιά στον τελευταίο αγώνα στο Απήλιον, κόντρα στον Πανιώνιο, έχασε ο ΑΟΝΦ, καθώς ήρθε ισόπαλος με τον Πανερυθραϊκό, το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας. Έτσι πρώτη στον όμιλο αναδείχτηκε η Λυκόβρυση.
Η ομάδα του Γρ. Ροπόκη, χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα.
Ο χορός των ευκαιριών άρχισε στο 10ο λεπτό. Ο πολύ κεφάτος, στο πρώτο μέρος, Κοκορέτσης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στην αριστερή πτέρυγα, έκανε παράλληλη σέντρα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βρέθηκε εκτός θέσης, αλλά ο Κλάιντι, που είχε ακολουθήσει τη φάση, από πολύ ευνοϊκή θέση, πλάσαρε άσχημα άουτ. Ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα.
Ωστόσο ο Άτταλος συνέχισε να πιέζει  και στο 15' σουτ του Γ. Παπαϊωάννου, ύστερα από σέντρα του Κοκορέτση, έφυγε άουτ.
Στο 26', ύστερα από αμυντική ολιγωρία των παικτών του Πανερυθραϊκού ο Τσεκούρας μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Κλάιντι άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, όταν δέχτηκε εξαιρετική διαγώνια μπαλιά από το Δούκα και κρέμασε τον τερματοφύλακα του Πανερυθραϊκού, ο οποίος έκανε έξοδο.
Το β' ημίχρονο άρχισε με ψυχρολουσία για τον Άτταλο. Στο 33', στην πρώτη ουσιαστικά επίκίνδυνη προσπάθειά τους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Από δεξιά έγινε παράλληλη σέντρα στην εστία του Αττάλου, αδράνησε η αμυντική γραμμή και ο τερματοφύλακάς μας Κουλούρης και ο σέντερ φορ των γηπεδούχων έσπρωξε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα...
Αλλη μία ευκαιρία για τον Άτταλο στο 45', αλλά το σουτ του Καβαλάρη δε βρήκε στόχο.
Στην τελευταία φάση του αγώνα (57΄) ο ΑΟΝΦ έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Τασλακίδης, από αριστερά, πέρασε τους πάντες και τα πάντα, μπήκε στην περιοχή του Πανερυθραϊκού και ανατράπηκε. Κλασικό πέναλτι που καταλόγισε αμέσως ο διαιτητής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κλάιντι, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πανερυθραϊκού.
Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Αττάλου απαρηγόρητους. Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν και το γεγονός ότι χάθηκε η πρώτη θέση μικρή αξία έχει. Μεγαλύτερη σημασία έχει ότι αποκόμισαν πολλές εμπειρίες και βελτιώθηκαν σε πολλούς τομείς.

Για τον Ατταλο αγωνίστηκαν οι: Παρασκευόπουλος (31΄Κουλούρης), Αγγελής, Αρβανιτάς, Δ. Παπαϊωάννου, Κορλιές, Δούκας, Απειρανθίτης, Τσεκούρας, Κλάιντι, Κοκορέτσης (50΄Τασλακίδης), Γ. Παπαϊωάννου (31΄Καβαλάρης)

You have no rights to post comments