ΕΦΗΒΟΙ ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ 4-2

Ομάδα …παντός καιρού

 2012-13Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες έδωσαν οι Έφηβοι, το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, με αντίπαλο το Καματερό.

Η ομάδα μας σε έναν «βαρύ» αγωνιστικό χώρο (έβρεχε ασταμάτητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα)

ξετύλιξε τις αρετές της: ταχύτητα, ομαδικότητα, αγωνιστικότητα. Οι γραμμές ήταν κοντά η μια στην άλλη και με συνεχή αλληλοκάλυψη. Οι παίκτες του ΑΟΝΦ έφταναν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις. Το μόνο αρνητικό σημείο, οι στιγμές αδράνειας αμέσως μετά την επίτευξη του πρώτου αλλά και του δεύτερου γκολ, που έδωσαν στο Καματερό την ευκαιρία να ισοφαρίσει, προσωρινά, δύο φορές..

Τα γκολ του Αττάλου πέτυχαν οι Νταλάκος (2 – ένα με άπιαστη κεφαλιά-ψαράκι, μετά από εκτέλεση κόρνερ και ένα με δυνατό κοντινό σουτ, μετά από ασίστ του Ντάρλα), Ντάρλας (με σουτ-φωτοβολίδα έξω απ’ την περιοχή) και Νταβούλ (με ωραίο γωνιακό σουτ, μετά από ατομική προσπάθεια)

Μετά και απ’ αυτή τη νίκη, η ομάδα μας παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς σε 15 αγώνες, 3 βαθμούς μπροστά από τη Χρυσούπολη που ακολουθεί.

Για τον Α. Ο. Νέας Φιλαδέλφειας Άτταλος αγωνίστηκαν (και ήταν όλοι εξαιρετικοί) οι : Παλάσκας, Σταυρινουδάκης, Μουρελάτος, Βαμβακίδης, Βάσος, Χαραλαμπίδης, Ανδριόπουλος, Νικηταράς, Θεμέλης, Ντάρλας, Νταλάκος (αρχική ενδεκάδα), Μυλωνάς, Νταβούλ

You have no rights to post comments