ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - Αγωνιστική επικαιρότητα

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Μία ισοπαλία και μία ήττα

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΚΑΔ. ΚΑΡΑΤΑΪΔΗ 1-1

Μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα (με ρυθμό, φάσεις και πάθος και από τις δύο ομάδες) Άτταλος και Ακαδ. Καραταΐδη μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο Αττάλου.

Η ομάδα του Γιώργου Καραγιάννη πρόσθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση

στο ενεργητικό της, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και έδειξε ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο. Όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν είχαν πολύ καλή απόδοση και αγωνιστική πειθαρχία, αφού ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους.

Το γκολ του ΑΟΝΦ πέτυχε ο Σέργκι Χότζα με εκπληκτικό σουτ, ύστερα από πάσα του Ραφαήλ Παπανίκου.

Για τον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι : Γεωργιάδης, Παπανίκος, Καρακώστας, Παντελίδης, Γεωργόπουλος, Κέσκος, Χότζα, Μπορίσοφ, Αρβανιτάς, Τζέλι, Κράβαρης, Στεφάνου, Χούσος, Παπαδημητρίου

 

ΔΗΜ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 2-1

Την ήττα – αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο – γνώρισε η ομάδα μας από την ομάδα του Δήμου Ηρακλείου, την Κυριακή το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Ηρακλείου.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δέχθηκε δυο γκολ. Στο β΄ ημίχρονο αντέδρασε, ανέβασε την απόδοσή της, πέτυχε τη μείωση του σκορ με γκολ του Γεωργόπουλου, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, αν και είχε τις ευκαιρίες.

Για τον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι : Γεωργιάδης, Αυλωνίτης, Τσίρης Θ., Γκουρτζαλής, Δανάι, Γκολέμι, Ντέμας, Τσιώλης, Λαμπρόπουλος, Τζέλι, Αρβανιτάς, Σέβας, Παπαποστόλου, Γεωργόπουλος, Τσέλο, Τουμπακάρης, Τσίρης Μ.

 

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Πολλά μπράβο στα παιδιά!

proj 12-13Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου ήταν ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό απόγευμα για τους Προτζούνιορ του συλλόγου μας, αφού στον αγώνα που έδωσαν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λιοσίων, είχαν αγωνιστικότητα, αξιοθαύμαστη συνοχή και ομαδικότητα. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν είχαν πολύ καλή απόδοση και δίκαια απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Η λήξη του αγώνα βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με μεγάλη διαφορά, χωρίς αυτό να είναι φυσικά το μοναδικό ζητούμενο.

Τα παιδιά έχουν ακόμα πολλά να μάθουν όλον τον καιρό που θα προπονούνται αλλά και πολλά να βελτιώσουν απ' αυτά που ήδη γνωρίζουν. Αν προσπαθούν σε κάθε προπόνηση, ακούνε προσεκτικά τον προπονητή τους, σέβονται όλους τους συμπαίκτες και αντιπάλους τους και έχουν υπομονή, σίγουρα θα φτάσουν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα, να γίνουν καλοί φίλοι και να χειροκροτούνται κάθε φορά που θα αγωνίζονται.

Για τον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι : Βλαστός, Δελής, Τσακναρίδης, Λουκιδέλης, Στεφάνου, Κουτουλάκος, Ζαμπετάκης Ν., Σκέντο, Χονδρογεωργόπουλος, Χρυσικόπουλος Α., Σοκόλι, Νικολάκης, Παπανικολάου, Κόρδας, Τσέλας, Ζαμπετάκης Θ., Χρυσικόπουλος Θ.

You have no rights to post comments